Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκάλυψη Μότζι! “Έχει υπογράψει ήδη στη Γιουβέντους ο Ρονάλντο”

Ρονάλντο

Ο Λουτσιάνο Μότζι αποκάλυψε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη Γερμανία κι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους. Καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει τη συμφωνία, αλλά ούτε καν τις διαπραγματεύσεις.

Ο Λουτσιάνο Μότζι άναψε… φωτιές με τις δηλώσεις του στο «Tele7Gold». Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους αποκάλυψε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη υπογράψει στη “Μεγάλη Κυρία”.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής των «μπιανκονέρι» υποστήριξε ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Γιουβέντους.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη περάσει ιατρικά στη Γερμανία και έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους. Έχω μιλήσει με ανθρώπους από τον σύλλογο και μου άφησαν να εννοηθεί ότι όλα έχουν τελειώσει» ήταν τα λόγια του Μότζι, ο οποίος επικαλέστηκε πηγές του από το εσωτερικό της ομάδας.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι μέχρι στιγμής ούτε η Γιουβέντους αλλά ούτε η πλευρά του παίκτη δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμφωνία. Για την ακρίβεια, οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές δεν επιβεβαιώνουν ούτε τις διαπραγματεύσεις.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις