Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Απόλλων: “Μου έκαναν bulling στην Ελλάδα! Ήθελαν να απαλλαγούν με κάθε τρόπο”

Απόλλων: “Μου έκαναν bulling στην Ελλάδα! Ήθελαν να απαλλαγούν με κάθε τρόπο”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με τις χειρότερες εντυπώσεις φαίνεται ότι έφυγε από την Ελλάδα, ο Τζάστιν Έινερς, κατηγορώντας την ομάδα του Απόλλων Σμύρνης, για bulling ώστε να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Ο Τζάστιν Έινερς δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία του στον Απόλλων Σμύρνης και ο ίδιος κατηγορεί την ομάδα για bulling στην προσπάθειά της να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

Ο Γερμανός επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι και αγωνίστηκε μόλις στην πρώτη αγωνιστική, με την “ελαφρά ταξιαρχία” να λύνει πρόσφατα τη συνεργασία τους. Ο ίδιος πάντως, φαίνεται ότι δεν έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη χώρα μας, “διασύροντας” την ομάδα της Ριζούπολης σε γερμανικά ΜΜΕ.

Οι δηλώσεις του Έινερς για τον Απόλλωνα Σμύρνης

«Με είχαν βάλει να γυμνάζομαι μόνος μου στις 07.00 και μετά ξανά αργά το απόγευμα, ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα. Ήταν μπούλινγκ στο πρόσωπό μου. Τους πήρε καιρό για να με διώξουν.

Με ώθησαν στη λύση του συμβολαίου, ώστε να μπορούν να πάρουν άλλον επιθετικό. Δεν πληρωνόμουν πια, ήθελαν να απαλλαγούν από μένα με κάθε τρόπο. Πλέον είμαι χαρούμενος που όλο αυτό τελείωσε».

https://twitter.com/DeichStube/status/1080476599374487553

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις