Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης: “Αδειάζει” τον πρόεδρο Γεωργίου! “Προσωπικές απόψεις και όχι της ΠΑΕ”

Απόλλων Σμύρνης: “Αδειάζει” τον πρόεδρο Γεωργίου! “Προσωπικές απόψεις και όχι της ΠΑΕ”
ΦΩΤΟ intime

Το σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργου Γεωργίου, έσπευσε να… καταλαγιάσει η ίδια η ΠΑΕ, ξεκαθαρίζοντας τη δική της επίσημη θέση, η οποία φαίνεται να μην ασπάζεται τις απόψεις του.

Απίστευτο “άδειασμα” της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στον πρόεδρο της ομάδας και γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος και έκανε λόγο για “εξαγορά” της Ξάνθης και του Παναιτωλικού από τον ΠΑΟΚ.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις από την πλευρά και των δύο ομάδων, η “ελαφρά ταξιαρχία” έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν συμφωνεί με τις δηλώσεις του, τις οποίες τις χαρακτηρίζει “δημοσιογραφικές”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καθιστά σαφές ότι οι απόψεις του Γιώργου Γεωργίου αφορούν τη δημοσιογραφική ιδιότητά του και σε καμία περίπτωση αυτή του προέδρου της ομάδας μας. Ιδιαίτερα τα όσα σχολιάζει κατά καιρούς για άλλες ομάδες, αποτελούν προσωπικές απόψεις, εκτιμήσεις ή πληροφορίες, με τις οποίες καμία απολύτως σχέση δεν έχει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και τις οποίες δεν ασπάζεται».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις