Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: Εύκολο διπλό και τώρα… Μπάγερν!

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ: Εύκολο διπλό και τώρα… Μπάγερν!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε ένα… βαρετό ματς με κακό θέαμα, Μάνταλος και Λιβάγια έβαλαν γκολάρες και χάρισαν μια άνετη νίκη με 0-2 στην ΑΕΚ, που της επιτρέπει να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Χωρίς να πατήσει… γκάζι σε κανένα σημείο του αγώνα, η ΑΕΚ πέρασε εύκολα από τη Ριζούπολη, επικρατώντας με 2-0 του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης και επέστρεψε στις νίκες, μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Ο Μάνταλος με “μαγική” ντρίπλα και γκολ στο πρώτο ημίχρονο, άνοιξε το σκορ για την Ένωση, η οποία έψαξε και δεύτερο τέρμα στο τέλος και το πέτυχε σε μία ωραία αντεπίθεση με τον Κλωναρίδη να δίνει τον ασίστ στον Λιβάγια για το 0-2 της ομάδας του Ουζουνίδη.

Παρακολουθήστε LIVE το Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ από το newsit.gr


Η ΑΕΚ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, μετά και την αφαίρεση βαθμών στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για επεισόδια στο ημίχρονο του αγώνα και πλέον δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας, ειδικά κόντρα σε ομάδες όπως ο “αδύναμος” φέτος Απόλλων.

Από την πλευρά της, η “ελαφρά ταξιαρχία” κινδυνεύει να μείνει με μηδέν βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές και θα τα παίξει όλα για όλα και κόντρα στην Ένωση, ώστε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις