Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος: Ο Τεννές “μπλόκαρε” τους Περιστεριώτες

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος: Ο Τεννές “μπλόκαρε” τους Περιστεριώτες

Κάτι φαίνεται να… αλλάζει! Ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης έδειξε βελτιωμένη εικόνα με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του και κατάφερε να “κόψει” βαθμούς από τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα, Ατρόμητο, μέσα στη Ριζούπολη (1-1).

Το δεύτερο του βαθμό στο πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης! Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” έδειξα βελτιωμένη εικόνα -έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Μπάμπη Τεννέ- και υποχρέωσε τον Ατρόμητο σε απώλεια βαθμών μέσα στη Ριζούπολη (1-1).

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων φάνηκε με το ξεκίνημα του ματς. Ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία του ματς, αλλά δεν κατάφερε να προκαλέσει ρήγματα στην άμυνα του Απόλλωνα Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν στα πόδια τους την μπάλα, αλλά δεν δέχθηκαν και κάποια σημαντική φάση στην εστία τους. Οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να πιάσουν καλό ρυθμό

Με μια φάση όμως που είχε αρκετή δόση τύχης, ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να ανοίξει το σκορ (26′). Ο Τριάδης ελίχθηκε όμορφα μακρυά από τη μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου, έπιασε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στον Χατζηισαΐα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μέγερι, που -παρά την προσπάθεια του- δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του Λούκιτς απείλησε και πάλι την εστία του Ούγγρου πορτιέρε.

Ο Ατρόμητος πάντως έδειξε σημάδια ανάκαμψης στη συνέχεια, στο 35′ είδε τον Χουάντρσον να αποκρούει το πλασέ του Μπρούνο, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Μπρούνο μπήκε στην περιοχή, σούταρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια στο γόνατο του Κωτσόπουλου για να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε καλά στην επανάληψη και στο 60′ ο Μπεντινέλι ανάγκασε τον Μέγερι να πέσει στην αριστερή του γωνία για να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ. Ελάχιστα πάνω από την εστία της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” πέρασε το σουτ του Ακόστα στο 55′.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος ανέβασε… στροφές και περιόρισε τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο. Οι Περιστεριώτες έφτασαν με ευκολία έξω από τα καρέ του Χουάντερσον, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη στη Ριζούπολη.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις