Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 1-0 ΤΕΛΙΚΟ

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinisi

Ένα γκολ στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Απόλλωνα κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού οι “ερυθρόλεκοι” δεν κατάφεραν ποτέ να νικήσουν τον εξαιρετικό Χουάντερσον, παρά τις πολλές τελικές τους ευκαιρίες. Πανηγυρίζει τη σωτηρία της η “ελαφρά ταξιαρχία”, στο -4 από τον ΠΑΟΚ έμεινε ο Ολυμπιακός στη “μάχη” για το Champions League.

Για την 28η αγωνιστική της Superleague, o Απόλλων Σμύρνης επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 χάρη σε γκολ του Αλμπάνη από το 1ο λεπτό και έμεινε και τυπικά στη Superleague, μετά και την ήττα της Κέρκυρας από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι “ερυθρόλευκοι” δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά με τον Χουάντερσον να βρίσκεται σε σπουδαία βραδιά και τον Ανσαριφάρντ να αποδεικνύεται “μοιραίος”, έκαναν μία ακόμη γκέλα για το πρωτάθλημα. Με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί μάλιστα της Ξάνθης στην Τούμπα και εν αναμονή των τελικών αποφάσεων της αθλητικής δικαιοσύνης, οι Πειραιώτες βρίσκονται πια με την “πλάτη στον τοίχο” και για τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Δείτε το LIVE του newsit.gr για το Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός

Για δύο πέναλτι διαμαρτύρονται στο ματς οι “ερυθρόλευκοι”, οι οποίοι έχασαν και τον Κούτρη με χτύπημα στον ώμο, από τις αρχές του πρώτου ημιχρόνου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις