Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα: Αντίθετοι… δρόμοι μετά το πέρασμα απ’τη Ριζούπολη

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα: Αντίθετοι… δρόμοι μετά το πέρασμα απ’τη Ριζούπολη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Superleague κατάφερε να πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα, περνώντας με 2-1 από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν για λίγα λεπτά στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι. “μαύρο” ντεμπούτο του νέου τεχνικού των γηπεδούχων, Μοντεαγούδο. Στο μηδέν έμεινε η “Ελαφρά Ταξιαρχία”.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague. Βίοι αντίθετοι, η “Ελαφρά Ταξιαρχία”, που μετρά ήδη δύο ήττες στο γήπεδό της και παραμένει χωρίς βαθμό.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να χάνουν ευκαιρίες στις δυο εστίες. Ο Απόλλων Σμύρνης εμφανίστηκε να έχει ελαφρά υπεροχή στο πρώτο μισό του ημιχρόνου, προσπάθησε να βρει κάποια καλή αντεπίθεση, ενώ είχε μια σημαντική στιγμή στο 21′, όταν ο Βελίδης έδιωξε το σουτ του Μπετινέλι.

Στη συνέχεια όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλεύτηκε τους χώρους που βρήκε, είδε στο 23’΄τον Χουάντερσον να διώχνει το σουτ του Μυστακίδη και τελικά άνοιξε το σκορ στο 40′. . Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Μπατίστ Λεό να μπαίνει στην περιοχή, αυτός κέρδισε και μια κόντρα και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε πολύ γρήγορα να φτάσει στο 0-2, με τον Νικολιά να πλασάρει εύστοχα τον Χουάντερσον. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν είχε άλλη επιλογή, επιτέθηκε και έφτασε στο 79′ στη μείωση του σκορ με τον Ελ Χέλβε να κάνει το 1-2 με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μην κλειστούν στην άμυνα τους, με τον Πετράκη να ρίχνει στο ματς τον Στέφανο Αθανασιάδη (ντεμπούτο με τον “Άγιαξ της Ηπείρου). Στο 84′ όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Φάμπρι Κάστρο θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτό όμως δεν έπαιξε ρόλο στα υπόλοιπα λεπτά, με την ομάδα του Πετράκη να φτάνει στη νίκη.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις