Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Απόλλωνας Σμύρνης: “Για να απειληθεί από τον πρόεδρο ο κ. Ίσμαελ, πρέπει να μιλούν την ίδια γλώσσα”

Απόλλωνας Σμύρνης: “Για να απειληθεί από τον πρόεδρο ο κ. Ίσμαελ, πρέπει να μιλούν την ίδια γλώσσα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΠΑΕ Απόλλωνας Σμύρνης απάντησε στα όσα κατήγγειλε ο Βαλεριάν Ίσμαελ περί απειλών που δέχθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας.

Μόνο φιλικό δεν ήταν το “διαζύγιο” ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Βαλεριάν Ίσμαελ. Ο Γάλλος τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” μετά την ήττα από την ΑΕΛ και κατήγγειλε ότι απειλήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας.

Η ΠΑΕ απάντησε στον Ίσμαελ, τονίζοντας πως δεν αποχώρησε, αλλά απολύθηκε και πως για να απειληθεί, όπως υποστηρίζει, από τον πρόεδρο της ομάδας θα πρέπει να μιλούν την ίδια γλώσσα, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν συμβαίνει.

Η θέση του Απόλλωνα Σμύρνης

1. O κ. Ίσμαελ δεν αποχώρησε από την ομάδα αλλά απολύθηκε. Αξίωσε μάλιστα μεγαλύτερη αποζημίωση από αυτή που προέβλεπε το συμβόλαιό του και τελικά πήρε ένα μικρό ποσό παραπάνω. Άρα κακώς λέει ότι δεν μπορούσε να δουλέψει αφήνοντας να εννοηθεί ότι αποχώρησε. Απολύθηκε.

2. Ο κ. Ίσμαελ απολύθηκε περίπου μια εβδομάδα μετά το ματς με την Λάρισα. Αν απειλήθηκε όπως λέει γιατί δεν παραιτήθηκε μετά το ματς;

3. Για να απειληθεί όπως υποστηρίζει από τον πρόεδρο της ομάδας θα πρέπει να μιλούν την ίδια γλώσσα. Κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν συμβαίνει.

4. Ο κ. Ίσμαελ έχτισε μια ομάδα μόνος του, με αποκλειστικά δικές του επιλογές και παρά την κακή εικόνα και τα ελάχιστα φιλικά προετοιμασίας επέμενε αρχικά ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα. Του προτάθηκε ότι αν θέλει η ομάδα μπορεί να ενισχυθεί, αρχικά διαφώνησε και τελικά ζήτησε παίκτες για να αντικαταστήσουν αυτούς που είχε φέρει. Το είπε άλλωστε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, στο οποίο φάνηκε ότι τελικά η ομάδα δεν ήταν έτοιμη.

5. Είναι προφανές ότι ο κ. Ίσμαελ επιδιώκει να δικαιολογήσει στους συμπατριώτες του την απόλυσή του και γι’ αυτό κοινοποιεί το μήνυμά του σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

6. Οι προπονητές συνήθως, πριν αποχωρήσουν από μια ομάδα αποχαιρετούν τους παίκτες. Ο κ. Ίσμαελ δεν έκανε ούτε αυτό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις