Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Αποθέωση” για Σόλσκιερ! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στην 4άδα – videos

“Αποθέωση” για Σόλσκιερ! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στην 4άδα – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έγινε πριν από λίγα 24ωρα ο… μόνιμος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και “αποθεώθηκε” από τους φίλους της ομάδας στο “Ολντ Τράφορντ”. Ακολούθησε η νίκη των “κόκκινων διαβόλων” επί της Γουότφορντ με 2-1.

Λίγες ώρες μετά την μονιμοποίηση του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δέχθηκε το “ζεστό” χειροκρότημα των οπαδών που βρέθηκαν στο “Όλντ Τράφορντ” και κατάφερε να οδηγήσει τους “κόκκινους διαβόλους” στη νίκη επί της Γουότφορντ (2-1).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με σκόρερ τους Ράσφορντ (28′) και Μαρσιάλ (72′) και έτσι ανέβηκε -προ στιγμήν- στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με παιχνίδι περισσότερο όμως από τους ανταγωνιστές της.

Με έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η Χάντερσφιλντ έγινε η πρώτη ομάδα που υποβιβάζεται και μαθηματικά από την Premier League. Η ουραγός ηττήθηκε αυτή τη φορά με 2-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, μένοντας έτσι στους 14 βαθμούς. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν αυτός που άνοιξε το… δρόμο για τη νίκη των γηπεδούχων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αποτελέσματα και σκόρερ

Σάββατο 30/3

Φούλαμ-Μάντσεστερ Σίτι 0-2
(6′ Σίλβα, 28′ Αγουέρο)

Μπράιτον-Σαουθάμπτον 0-1
(53’ Χόιμπεργκ)

Μπέρνλι-Γουλβς 2-0
(2’ αυτ. Κόαντι, 77’ ΜακΝίλ)

Κρίσταλ Πάλας-Χάντερσφιλντ 2-0
(76’ πέν. Μιλιβόγεβιτς, 88’ Φαν Άανχολτ)

Λέστερ-Μπόρνμουθ 2-0
(11’ Μόργκαν, 82’ Βάρντι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουότφορντ 2-1
(28’ Ράσφορντ, 72’ Μαρσιάλ – 90’ Ντουκουρέ)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις