Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Άρης – Αστέρας Τρίπολης: “Κιτρινόμαυρη” νίκη με υπογραφή Γκαρσία!

Άρης – Αστέρας Τρίπολης: “Κιτρινόμαυρη” νίκη με υπογραφή Γκαρσία!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης. Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, “λυγίζοντας” (2-0) εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης στο φινάλε του αγώνα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Άρης επέστρεψε άμεσα στις νίκες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Θεσσαλονίκεις, αν και τα… χρειάστηκαν, επικράτησαν εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά του αγώνα, μιας και μέχρι το 86′ οι Αρκάδες κρατούσαν με άνεση τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Γκαρσία, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Άρης άνοιξε το σκορ, ενώ έγραψε το 2-0 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο αγώνας

Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο αδυνατούσε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις για γκολ. Από την πλευρά του, ο Αστέρας Τρίπολης προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να βγει μπροστά, χάνοντας, μάλιστα, την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου στο 8ο λεπτό. Το σουτ του αμαρκάριστου Τόνσο, από το ύψος του πέναλτι, πέρασε άουτ.

Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κυριακόπουλο να δοκιμάζει το πόδι του στο 52′ και στο 53′, δίχως να προβληματίσει τον Κουέστα.

Ο Άρης ανέβασε στροφές μετά την είσοδο του Σιώπη. Από κάθετη μπαλιά του Έλληνα μέσου, ο Γκαρσία βρέθηκε στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι από τον τερματοφύλακα του Αστέρα, Παπαδόπουλο. Ο Γιουνές ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-0 στο 87′. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ, με τον Γκαρσία να γράφει το τελικό 2-0, έπειτα από μία εξαιρετική αντεπίθεση του Άρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπάσα, Ντιγκινί (72΄ Μαρτίνες), Κολάσο (46΄ Ναζλίδης), Ματέο Γκαρσία, Γιουνές, Ματίγια (82΄ Σιώπης), Τζανακάκης, Μενέντες, Βέλεθ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος (89΄ Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ορτέγκα, Κυριακόπουλος (60΄ Φερνάντεζ), Τόνσο (71΄ Κώτσιρας), Τσιλιανίδης, Μανιάς.

Τα γκολ του αγώνα

 

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις