Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Άρης: Επέλεξε ΠΑΟΚ ο Λάρσον! “Να έχουμε δύο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη!

Άρης: Επέλεξε ΠΑΟΚ ο Λάρσον! “Να έχουμε δύο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη!
ΦΩΤΟ intime

Ο Ντάνι Λάρσον χάρισε στον Άρη την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με το γκολ του κόντρα στον Ατρόμητο και στη συνέχεια διάλεξε τον… ΠΑΟΚ για αντίπαλο.

Ο Σουηδός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, αμέσως μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι και ευχήθηκε να υπάρξουν δύο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι δηλώσεις του Λάρσον

«Πήραμε αυτό που θέλαμε. Είναι ωραίο να έχω δίπλα μου τον Μπράουν Ιντέγε γιατί τραβάει πάνω του τους αμυντικούς και μου δημιουργεί χώρους για να σκοράρω. Επίσης, η πάσα που μου έδωσε ο Μπρούνο Γκάμα ήταν φανταστική κι εγώ προσπάθησα να προλάβω την έξοδο του τερματοφύλακα του Ατρόμητου». 

Για το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι: «Ουσιαστικά είχε ένα προβάδισμα ο Ατρόμητος αλλά δεν είχαμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε και ήρθαμε στην Αθήνα για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το ποιον προτιμά στον ημιτελικό του Κυπέλλου: «Βασικά θέλουμε να είμαστε στον τελικό της διοργάνωσης. Προσωπικά προτιμώ να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ γιατί θα ήταν καλό να έχουμε δύο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Μας ενδιαφέρει να είμαστε στον τελικό».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις