Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Άρης: Η αποστολή για Λιβαδειά! Μέσα και τα τρία νέα πρόσωπα

Άρης: Η αποστολή για Λιβαδειά! Μέσα και τα τρία νέα πρόσωπα

Με τα τελευταία τρία νέα μεταγραφικά του αποκτήματα θα παραταχθεί ο Άρης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Σάββα Παντελίδη να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας για Λιβαδειά.

Σ’ αυτή βρίσκονται και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα των “κιτρινόμαυρων”. Ο λόγος για τους Ρος, Τόνσο και Λάρσον, με τους δύο τελευταίους να “χτυπούν” κι ενδεκάδα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (27/01, 15:00), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας), η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος,Γκαρσία, Ντιγκινί, Μπάσα, Τόνσο, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Ματίγια, Λάρσον, Ρος, Δεληζήσης, Σιώπης, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις