Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Άρης – Καρυπίδης: “Μαγικό αυτό που έγινε στο Καυτανζόγλειο”

Άρης – Καρυπίδης: “Μαγικό αυτό που έγινε στο Καυτανζόγλειο”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του περιπτέρου του Άρη στην 83η ΔΕΘ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης, μίλησε για τη μεγάλη στήριξη του κόσμου στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, κράτησε χαμηλούς τόνους για το ξεκίνημα της ομάδας στη Superleague, υποστήριξε ότι “δεν χρειάζεται να είμαστε ενθουσιασμένοι”, ενώ αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου στην ομάδα, χαρακτηρίζοντας μαγική την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο.

Όσα δήλωσε ο Θοδωρής Καρυπίδης

«Ο Άρης έχει επιστρέψει και η παρουσία του θα είναι σε όλα τα γεγονότα. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, δεν χρειάζεται να είμαστε ενθουσιασμένοι, χαμηλά η μπάλα και συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, δεν χρειάζεται ούτε να ενθουσιαζόμαστε ούτε να απογοητευόμαστε», είπε αρχικά για την παρουσία της ΠΑΕ Άρης στην 83η ΔΕΘ.

Για την στήριξη του κόσμου: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξή του, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να μας στηρίζει και μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε πάρα πολλά πράγματα».

Σε ερώτηση σχετική με τα έργα που γίνονται στο “Κλεάνθης Βικελίδης”΄αλλά και όσα έγιναν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας:

«Γίνανε επενδύσεις, έχουμε ξεκινήσει από τις εγκαταστάσεις να οργανωθούμε, γιατί μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει μια υποδομή. Προχωράμε θα γίνουν πολλά έργα αλλά βήμα-βημά δεν γίνεται να γίνουν όλα αμέσως. Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε πράγματα και στο Δασυγένειο και στις εγκαταστάσεις μας».

Για το πως βλέπει την ανταπόκριση των φιλάθλων: 

«Βλέπω ότι ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος, είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό, καθώς τρία χρόνια τώρα στον Άρη δεν έχω δει ξανά αυτό το πράγμα και αυτό που έγινε στο Καυτανζόγλειο τις προάλλες ήταν πραγματικά μαγικό. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει αυτή η υποστήριξη του κόσμου».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις