Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Άρης: Κάθε αρχή και δύσκολη! Συνετρίβη στο πρώτο φιλικό [pics]

Άρης: Κάθε αρχή και δύσκολη! Συνετρίβη στο πρώτο φιλικό [pics]

Ο Άρης υπέστη βαριά ήττα στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία. Η Φορτούνα Σιτάρντ συνέτριψε τους Θεσσαλονικείς με 5-1.

Ο Άρης πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, γνωρίζοντας τη συντριβή από τη Φορτούνα Σιτάρντ με 5-1 στην Ολλανδία. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη προβλημάτισε με την εμφάνιση της, αντιμετωπίζοντας κυρίως προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της.

Οι Θεσσαλονικείς δέχθηκαν τρία γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών (!) και συγκεκριμένα από το 16’ ως το 20’, ενώ τα άλλα δύο στο 81’ και στο 87’. Το μοναδικό γκολ του Άρη το πέτυχε ο Ντιγκινί στο 35′.

Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκαν ο Φαμπιάν Έμαν και ο Χαμζά Γιουνές, που ένιωσε σφίξιμο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Το δεύτερο φιλικό είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (6/7) με αντίπαλο τη βελγική Γάνδη.

Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Βέλεθ, Ροζ, Μπάσα, Ντουάρτε, Τζανακάκης, Λάρσον, Μαρτίνες, Ντιγκινί.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν: Κουέστα, Τσαγκαλίδης, Τζανακάκης,Κωνσταντινίδης, Κόρχουτ, Ματίγια, Μπακούτσης, Σόουζα, Δεληζήσης, Τόνσο, Ιντέγε.

Η ενδεκάδα της Φορτούνα: Γιουγκ, Αμιό, Ραϊτάνεν, Σμέτς, Ντίμερς, Μπεντέκε, Σις, Έσερς, Πίντο, Ιωαννίδης, Λάουρσεν.

“Κλικ” από το φιλικό

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις