Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Άρης – Κλήρωση Europa Legaue: Μόλντε ή Τσουκαρίτσκι στο… δρόμο του

Άρης – Κλήρωση Europa Legaue: Μόλντε ή Τσουκαρίτσκι στο… δρόμο του
@ARIS__FC

Ο Άρης αντιμετωπίζει στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και σε περίπτωση πρόκρισης θα βρει μπροστά του το νικητή του ζευγαριού Μόλντε – Τσουκαρίτσκι

Σε περίπτωση που ο Άρης ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕ Λεμεσού, τότε θα βρει μπροστά του το νικητή του ζευγαριού Μόλντε – Τσουκαρίτσκι. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου στην έδρα της αντιπάλου ομάδας ενώ στις 15 Αυγούστου η ρεβάνς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Κλήρωση Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων!

Η Μόλντε είναι μια από τις υπολογίσιμες δυνάμεις του νορβηγικού ποδοσφαίρου.Στον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League απέκλεισε την Ρέικιαβικ επικρατώντας 7-1 στην έδρας της, ενώ η ρεβάνς έληξε ισόπαλη δίχως σκορ.

Έχοντας παίξει 16 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Έρλινγκ Μόε βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας (10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες). Μάλιστα, η Μόλντε διαθέτει αυτή τη στιγμή την κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος με 37 γκολ! Άξιο αναφοράς, πως έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα στο “Άκερ Στάντιον” από τον Μάιο του 2018!

Μεγάλα αστέρια της θεωρούνται ο Νιγηριανός, Ομοϊουανφό με 11 γκολ σε 16 ματς (δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος) και ο μέσος Μάγκνους Έικρεμ (16 συμ./8 γκολ).

Όσον αφορά την Τσουκαρίτσκι, στον 1ο Προκριματικό Γύρο του Europa League απέκλεισε άνετα την αρμενική Μπάναντς με συνολικό σκορ 8-0. Την σεζόν 2014/15 κατέκτησε το μοναδικό τρόπαιο της ιστορίας της (Κύπελλο Σερβίας). H ομάδα του Αλεκσάνταρ Βεσελίνοβιτς στο ξεκίνημα του σερβικού πρωταθλήματος επιβλήθηκε 1-0 της Νάπρεντακ, ενώ στην περυσινή σεζόν τερμάτισε στην 4η θέση μαζί με την Παρτιζάν.

Αθλητικός διευθυντής του σερβικού συλλόγου είναι ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο για μόλις τέσσερις μήνες στην ΑΕΚ. Ο πιο σημαντικός παίκτης της Τσουκαρίτσκι είναι ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός Γκανέζος Σάμουελ Ογιούσου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις