Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Άρης – Λεβαδειακός 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Επιστροφή με νίκη στο Βικελίδης!

Άρης – Λεβαδειακός 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Επιστροφή με νίκη στο Βικελίδης!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Άρης επέστρεψε μετά από 4,5 χρόνια στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για ένα παιχνίδι της Superleague και το συνδύασε με την τρίτη του νίκη σε τρία παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά το 2-0 επί του Λεβαδειακού.

Με μία εύκολη νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-0, ο Άρης μετέτρεψε σε γιορτή την επιστροφή στη φυσική του έδρα, αφού πέτυχε την τρίτη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα, διατηρώντας το απόλυτο στη φετινή Superleague.

Ο Γιουνές με πέναλτι που κέρδισε ο Γκαρσία, έκανε νωρίς το 1-0 για την ομάδα του, με τον δεύτερο να πετυχαίνει το 2-0 μετά από “ριμπάουντ” σε εκτέλεση φάουλ του Μενέντεζ στο δοκάρι, στο δεύτερο ημίχρονο του ματς. Ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι με τον Νανγκίς και χαμένο πέναλτι με τον Μαρκόφσκι, γεγονός που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι.

Παρακολουθήστε LIVE το Άρης – Λεβαδειακός από το newsit.gr

Μετά από δύο νίκες κόντρα σε Λαμία και ΑΕΛ, ο Άρης ψάχνει μία ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στην προσπάθειά του αυτή, δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον Βαλεριάνο, λόγω τραυματισμού, βροντερό παρών αναμένεται όμως από τους οπαδούς του, που αναμένεται να “κατακλύσουν” το γήπεδο.

Από την πλευρά του, ο Λεβαδειακός, μετά τη νίκη του επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην έδρα του, θα ψάξει χωρίς άγχος τους πρώτους του εκτός έδρας βαθμούς, με τον Άκη Μάντζιο να μην υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στους Κρνέτα, Γιακουμάκη, Παντελιάδη, Στογιάνοβιτς και Βίντεκερ.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις