Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Άρης: Με Μαβράι κόντρα στον ΠΑΟΚ! Η αποστολή για την Τούμπα

Άρης: Με Μαβράι κόντρα στον ΠΑΟΚ! Η αποστολή για την Τούμπα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Άρης φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν έχει στην αποστολή του και τον αρχηγό της Εθνικής Αλβανίας, Μεργκίμ Μαβράι.

Το πιο “δυνατό” όνομα που απέκτησε στις μετεγγραφές του καλοκαιριού ο Άρης, ήταν δεδομένα ο Μεργκίμ Μαβράι, με τον Αλβανό αμυντικό να είναι πλέον έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα των “κιτρίνων”.

Ο έμπειρος στόπερ είχε ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις της ομάδας και έτσι ο Πάκο Ερέρα, τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης “συγκρούονται” στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων και ο Μαβράι αναμένεται να πάρει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής, στη νέα του ομάδα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

“Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (26/09, 19:00), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (4ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Καντιμοίρης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Mavraj, Ναζλίδης, Σιώπης, Κωνσταντινίδης, Μπαγκαλιάνης, Καλλίδης”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις