Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άρης – Μόλντε: Ο Παντελίδης πιστεύει στην ανατροπή!

Άρης – Μόλντε: Ο Παντελίδης πιστεύει στην ανατροπή!

Ο Σάββας Παντελίδης εξέφρασε την πίστη που έχει στις δυνάμεις των παικτών του Άρη και τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς μπορούν να φτάσουν στην πρόκριση κόντρα στην Μόλντε, παρά το 3-0 της Νορβηγίας.

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στην αξιοποίηση των στιγμών του αγώνα και ζήτησε ένα γρήγορο γκολ από τους παίκτες του Άρη.

Τα όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου, μια ημέρα πριν το Άρης Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

«Το πρώτο παιχνίδι σίγουρα δεν έπρεπε να τελειώσει έτσι, από δικά μας λάθη χάσαμε. Έχουμε μια ομάδα που είναι πολύ παραγωγική μέσα στην έδρα της και αν είμαστε προσεκτικοί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης απέναντι στη Μόλντε:

Εμείς θα να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να έχουμε καθαρό μυαλό όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας. Όταν τη χάνουμε θα πρέπει να έχουμε πίστη και πάθος, για να την ξανά κερδίσουμε».

Για τον τρόπο που θα παραταχθεί η Μόλντε:

«Είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε πλάνο ακολουθήσει ο αντίπαλος είτε επιδιώξει να πετύχει κάποιο γκολ είτε αμυνθεί από το πρώτο λεπτό»

Για το τι πρέπει να δείξει ο Άρης στο αυριανό παιχνίδι:

«Αύριο πρέπει να βγάλουμε πίστη δεν ξεκινάς ποτέ ένα παιχνίδι αν δεν πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Επειδή είναι το σημαντικότερο παιχνίδι που έχω δώσει στην καριέρα μου θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε».

Για το πόσο παραγωγικός θα πρέπει να είναι ο Άρης απέναντι στη Μόλντε:

«Βλέποντας την περσινή χρονιά σε όλα τα παιχνίδι βγάλαμε πολλές φάσεις. Ακόμα και στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΛ είχαμε αρκετές στιγμές για να αν πετύχουμε κάποιο τέρμα. Έτσι πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι στις φάσεις που μας παρουσιαστούν θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Για την προσέγγιση του Άρη:

«Στις αρχές τις εβδομάδας έπρεπε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας. Έχουμε γυρίσει δυσκολότερα παιχνίδια και αν θέλουμε να είμαστε μέλος αυτής της ομάδας θα πρέπει να το κάνουμε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις