Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Άρης – ΠΑΟΚ: Στον Εισαγγελέα για το ντέρμπι του “Κλ. Βικελίδης”

Άρης – ΠΑΟΚ: Στον Εισαγγελέα για το ντέρμπι του “Κλ. Βικελίδης”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε ρυθμούς… ντέρμπι κινούνται όλοι στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Οι εκπρόσωποι των δυο ομάδων συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (17.10.2018) με τον αναπληρωτή της εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Το ΆρηςΠΑΟΚ είναι… προ των πυλών (21.10.2018 / 19:00) και το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και άλλα διαδικαστικά ζητήματα του ντέρμπι μεταξύ των ανθρώπων των δυο ομάδων, του αναπληρωτή εισαγγελέα Πρωτοδικών, Στέφανου Ζαρκαντζιά (σ.σ. η συνάντηση έγινε στο γραφείο του) και των επικεφαλής της αστυνομίας

Ο κ. Ζαρκαντζιάς ζήτησε από τους εκπροσώπους των ομάδων να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους, από την αστυνομία να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, αλλά και το επίπεδο φιλοξενίας της ομάδας του ΠΑΟΚ στο “Βικελίδης” να είναι αντίστοιχο με αυτό που είχε ο Άρης στην Τούμπα, στον πρόσφατο ντέρμπι του Κυπέλλου.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. επισήμαναν ότι θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα τάξης και ασφάλειας, την εφαρμογή των οποίων θα επιβλέπει ένας εισαγγελέας (πλημμελειοδικών) που θα βρίσκεται στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ Άρης εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της, Θοδωρή Καρυπίδη, τον διευθυντή γραφείων, Αντώνη Τσαλουχίδη αλλά και τον υπεύθυνο ασφαλείας, Γιώτη Κεφαλίδη. Την πλευρά του ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Μάκης Γκαγκάτσης και ο υπεύθυνος ασφαλείας Ηλίας Γεροντίδης. Οι άνθρωποι του “δικέφαλου του Βορρά” σημείωσαν ότι αρχηγός της αποστολής της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Σαββίδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις