Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρης – ΠΑΟΚ: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη για το ντέρμπι

Άρης – ΠΑΟΚ: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη για το ντέρμπι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μπορεί η Superleague να έχει… δράση και πάλι σε 12 ημέρες, λόγω των αγώνων του Nations League, αλλά ήδη γίνονται κινήσεις για την ομαλή διεξαγωγή του Άρης – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του ΆρηςΠΑΟΚ έγινε σήμερα (08.10.2018) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μεταξύ των εκπροσώπων των δυο ομάδων, των εκπροσώπων της Superleague, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της ΔΕΑΒ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε εισιτήρια για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, η ΠΑΕ Άρης ήταν θετική στο να δώσει, αλλά η αστυνομία άναψε “κόκκινο” σε αυτό το ενδεχόμενο. Αυτό σημαίνει πως στο γήπεδο των “κίτρινων” θα βρεθούν μόνο οπαδοί τους. Ο “δικέφαλος του Βορρά” θα πάρει 20 προσκλήσεις και μία σουίτα για τα μέλη της διοίκησης που θα ακολουθήσουν την ομάδα..

Όπως αποφασίστηκε, θα τοποθετηθεί δίχτυ πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά και στη Θύρα 2 του “Κλ. Βικελίδης”, ενώ θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα εκτός και εντός γηπέδου. Φυσικά, θα υπάρξει νέα σύσκεψη λίγες ημέρες πριν τη “σέντρα” του Άρης – ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις