Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Άρης: Παρουσίασε Φετφατζίδη! “Είναι πρόκληση μια τέτοια ομάδα”

Άρης: Παρουσίασε Φετφατζίδη! “Είναι πρόκληση μια τέτοια ομάδα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΠΑΕ Άρης παρουσίασε το τελευταίο της απόκτημα, τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στους “κίτρινους”.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έφτασε την Τρίτη (05.02.2019) στη Θεσσαλονίκη για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετεγγραφής του και φωτογραφήθηκε μπροστά από το σήμα του Άρη, φορώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ο διεθνής άσος θα αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι στους “κίτρινους”. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε έτοιμος να προσφέρει στη νέα του ομάδα, ενώ μίλησε και για την προοπτική να μείνει στους “κίτρινους” και μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

“Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται και θα κάνω τα πάντα για να προσφέρω ότι μπορώ στην ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Άρη. Είναι μια πρόκληση. Έρχομαι σ’ ένα κομβικό σημείο για τον Άρη. Με δουλειά θα συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα” ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Για τη διάρκεια του συμβολαίου του, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δήλωσε: “Κατόπιν συζήτησης με δικούς μου ανθρώπους θεωρήσαμε καλό να είναι για έξι μήνες και βλέπουμε. Είναι προσωπική επιλογή προφανώς”.

Ο Φετφατζίδης τόνισε πως έκανε μέχρι πρόσφατα προπονήσεις, ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παραμονής του στον Άρη, μετά το καλοκαίρι: “Δεν γνωρίζεις ποτέ που θα βρίσκεσαι, πρωταρχικός και κύριος στόχος είναι να κοιτάξω του χρόνου τι θα κάνω με τον Άρη. Δεν έχω στο μυαλό μου να αποχωρήσω”.

Για την απόφασή του να πει το «ναι» στον Άρη, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού επισήμανε: “Είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Δεν χρειάζεται πολλά ένας ποδοσφαιριστής για να πειστεί να έρθει. Ο κόσμος είναι φοβερός, όπως και το γήπεδο. Είναι πρόκληση μια τέτοια ομάδα”.

Για το τι θα προσφέρει στον Άρη, ο Φετφατζίδης δήλωσε: “Με τα στοιχεία που έχω, θέλω να δημιουργήσω ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου και για μένα, να δώσω φαντασία και γκολ αν μπορέσω. Γνωρίζω ότι υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι εντυπωσιασμένος ο κόσμος με τον φετινό Άρη”.

Τέλος -αφού απέφυγε να αναφερθεί στους λόγους που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό- ο Φετφατζίδης αναφέρθηκε στην επικείμενη συνεργασία του με τον Ματέο Γκαρσία: “Το έχω σκεφτεί από τη στιγμή που μιλούσαμε με Άρη. Θα είναι χαρά μου να συνεργαστώ με όλους. Ο Ματέο τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι τώρα και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις