Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρης: ΣΟΚ! Ανακλήθηκε το δελτίο του Ντουρμισάι – Προσφεύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο οι “κίτρινοι”

Άρης: ΣΟΚ! Ανακλήθηκε το δελτίο του Ντουρμισάι – Προσφεύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο οι “κίτρινοι”
ΦΩΤΟ Intime

Η υπόθεση της απαγόρευσης μετεγγραφών στον Άρης από τη FIFA φαίνεται πως δεν θα λήξει τόσο εύκολα, καθώς σήμερα (17/1) η η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ ανακάλεσε το δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι και ο Έλληνας επιθετικός δεν μπορεί να αγωνιστεί με την ομάδα.

Πληθαίνουν τα προβλήματα στον Άρη όσον αφορά τις οικονομικές οφειλές της ΠΑΕ -οι “κίτρινοι” ισχυρίζονται ότι αφορά την παλιά ΠΑΕ- καθώς όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (17/1) η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ ανακάλεσε το δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι, δίνοντας συνέχεια στην αρχική απόφαση της FIFA για απαγόρευση μετεγγραφών.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ εξέτασε το θέμα της έκδοσης του δελτίου του ποδοσφαιριστή και αποφάσισε ομόφωνα για την ανάκλησή του. Ως εκ τούτου, ο παίκτης δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη, εκτός κι αν ο τεχνικός διευθυντής  Άγγελος Χαριστέας, που έχει μεταβεί στη FIFA καταφέρει να βρει λύση με την παγκόσμια ομοσπονδία.

Οι “κίτρινοι” πάντως αναμένεται να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας μάλιστα την άμεση έκδοση της απόφασης, αφού η λήξη της μετεγγραφικής περιόδου πλησιάζει.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις