Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Άρης: “Χαμός” για Μαβράι! “Νέα περιπέτεια, ανυπομονώ να το ζήσω” – video

Άρης: “Χαμός” για Μαβράι! “Νέα περιπέτεια, ανυπομονώ να το ζήσω” – video

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ, για να υποδεχθεί το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μερτζίμ Μαβράι.

Τις πρώτες του στιγμές ως μέλος της ομάδας του Άρη πέρασε ο Μερτζίμ Μαβράι, ο οποίος έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους φίλους της ομάδας στο περίπτερο των “κίτρινων” στη ΔΕΘ.

Δεκάδες οπαδοί των Θεσσαλονικέων βρέθηκαν στο σημείο και δημιούργησαν… γηπεδικό κλίμα. Έχοντας μαζί του τον συμπαίκτη του, Μίτζεν Μπάσα, ο Μαβράι μοίρασε αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε με τους οπαδούς της ομάδας και δήλωσε ενθουσιασμένος από αυτό που αντίκρισε. Παράλληλα, τόνισε ότι ανυπομονεί να ζήσει την νέα πρόκληση της καριέρας του.

“Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σ’ αυτές τις πραγματικά ειδικές σκηνές. Βρέθηκα στο γήπεδο, βλέπω τώρα και τον κόσμο και προσπαθώ να φανταστώ, πώς είναι να παίζεις με αυτούς τους φιλάθλους” ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι καταλυτικό ρόλο στο να αποδεχθεί την πρόταση έπαιξε ο συμπατριώτης του και πλέον συμπαίκτης του στον Άρη, Μίτζεν Μπάσα. “Ο Μπάσα μου είπε πολλά καλά πράγματα, που με έπεισαν να έρθω εδώ. Τώρα θέλω να μιλήσω με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, να μυρίσω την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και ανυπομονώ να παίξω” δήλωσε.

Ο Μαβράι κατέληξε λέγοντας: “Είναι μια φοβερή πρόκληση, μια καινούργια περιπέτεια. Άλλο ποδόσφαιρο κι άλλο στιλ ζωής. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ”.


 

ΠΗΓΗ video: sdna.gr και metrosport.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις