Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αρμενία – Ελλάδα: Να αποδείξει ότι οι εμφανίσεις του Οκτωβρίου δεν ήταν… παρένθεση!

Αρμενία – Ελλάδα: Να αποδείξει ότι οι εμφανίσεις του Οκτωβρίου δεν ήταν… παρένθεση!
ΦΩΤΟ intime

Η εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε (15/11, 19:00 NewsIt.gr, Cosmote Sport 2, OPEN TV) την αντίστοιχη της Αρμενίας στο Ερεβάν στο προτελευταίο ματς των υποχρεώσεών της στα προκριματικά του Euro 2020 και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών που άνοιξε με τη Βοσνία τον Οκτώβριο και να αποδείξει ότι έχει μέλλον.

Τη νίκη που θα την ανεβάσει ψυχολογικά -και στην κατάταξη της UEFA και της FIFA- θα κυνηγήσει η Εθνική απόψε (15/11, 19:00 NewsIt.gr, Cosmote Sport 2, OPEN TV) κόντρα στην Αρμενία στο Ερεβάν για την 9η αγωνιστικής του 10ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020, αν και έχει αποκλειστεί ήδη από την τελική φάση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του Οκτώβρη, στη Ρώμη απέναντι στην Ιταλία και κυρίως στο ΟΑΚΑ, μερικές ημέρες αργότερα, όταν επικράτησε με 2-1 της Βοσνίας. Ο Τζον Φαν Σιπ θέλει οι παίκτες του να αποδείξουν πως η εμφάνιση στον προηγούμενο ματς δεν αποτελεί “πυροτέχνημα” αλλά δείγμα της νέας ομάδας που χτίζεται.

Στην προσπάθεια μάλιστα οικοδόμησης ενός συγκεκριμένου κορμού δεν είναι τυχαίο που ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με τον προηγούμενο, νικηφόρο, ματς με μοναδική αλλαγή αυτή κάτω από τα δοκάρια όπου τη θέση του Πασχαλάκη αναμένεται να πάρει Οδυσσεάς Βλαχοδήμος.

Συγκεκριμένα ο Φαν Σιπ ανακοίνωσε την ενδεκάδα στους παίκτες του, η οποία αποτελείται από τους εξής: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός, Μάνταλος, Μπακασέτας, Παυλίδης.

H Αρμενία στον αντίποδα θέλει μόνο τη νίκη καθώς παίζει σήμερα το τελευταίο της χαρτί για τις αμυδρές ελπίδες που έχει για την δεύτερη θέση του ομίλου -φαβορί είναι οι Φινλανδοί- που οδηγεί στην τελική φάση του Euro 2020.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις