Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

“Αρπάχτηκαν” Μιραλάς και Μπόλονι κατά τη διάρκεια του αγώνα! pic

“Αρπάχτηκαν” Μιραλάς και Μπόλονι κατά τη διάρκεια του αγώνα! pic
ΦΩΤΟ intime

“Επεισόδιο” ανάμεσα στον Λάζλο Μπόλονι και τον Κέβιν Μιραλάς κατά τη διάρκεια του Γάνδη – Αντβέρπ! Έφυγε για τα αποδυτήρια ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Γάνδη και Αντβέρπ έμειναν στο 1-1 σε αγώνα που έγινε την Κυριακή (24.11.2019) για το πρωτάθλημα Βελγίου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το βαθμό με γκολ στο 90+4′, έχοντας όμως δει νωρίτερα τον προπονητή της ομάδας, Λάζλο Μπόλονι να έχει ένα επεισόδιο με τον Κέβιν Μιραλάς.

Η αναμέτρηση της Γάνδης με την Αντβέρπ επισκιάστηκε από επεισόδιο μεταξύ του Κέβιν Μιραλάς και του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο των φιλοξενουμένων, με τον άλλοτε στράικερ του Ολυμπιακού αντί να μπαίνει αλλαγή να φεύγει για τα αποδυτήρια.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κλήθηκε από τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να περάσει στο ματς σαν αλλαγή, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Μιραλάς κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ραφαέλοφ στο 79′, αλλά είχε μια συνομιλία με τον Μπόλονι και αποχώρησε για τα αποδυτήρια!

“Ήταν ένα μικρό θέμα. Πιθανότατα ήταν απογοητευμένος για το γεγονός πως άρχισε στον πάγκο. Δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν παίζει, καθώς ανάλογη εμπειρία είχαν και οι Ρεφαέλοβ και Λάμκελ Ζε.

Έτσι είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή και εκείνοι που δεν μπορούν να το διαχειριστούν, θα είναι καλύτερα να αλλάξουν επάγγελμα”, δήλωσε στο φινάλε του αγώνα ο Μπόλονι, κληθείς να σχολιάσει το απρόοπτο που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα με πρωταγωνιστές εκείνον και τον Βέλγο επιθετικό.

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/1198649446185218051

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις