Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Άρσεναλ: “Διπλός” Ομπαμεγιάνγκ! Έδωσε τη νίκη με 3-0 κόντρα στη Στόουκ

ΦΩΤΟ reuters

Η Άρσεναλ δυσκολεύτηκε κόντρα στη Στόουκ, όμως με ωραίο ποδόσφαιρο στο τελευταίο τέταρτο του ματς και τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάγκ να λύνει το “γόρδιο δεσμό” με δύο γκολ, νίκησε με 3-0 τη Στόουκ και την έφερε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Με 7 αλλαγές παρατάχθηκε η Άρσεναλ κόντρα στη Στόουκ για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Europa League, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε τελικά να πάρει τη νίκη με 3-0.

Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του ματς και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ (είχαν και δοκάρι στο 59′), όμως χρειάστηκαν ένα “αυστηρό” πέναλτι στο 74ο λεπτό του αγώνα, για να ανοίξουν το σκορ. Με τον Ομπαμεγιάγκ όμως να ευστοχεί από τα 11 βήματα, όλα έγιναν πιο εύκολα και με έναν “καταιγισμό” στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, το σκορ έφθασε στο 3-0.

Ο ίδιος ο Γκαμπονέζος επιθετικός πέτυχε και το 2-0 για το 5ο του γκολ σε 6 αγώνες με την Άρσεναλ και το σκορ έκλεισε ο Λακαζέτ, με ένα ακόμη πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος στο 89ο λεπτό.  Οι “κανονιέρηδες” πάντως παραμένουν 10 βαθμούς από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και με τη σημερινή ήττα, η Στόουκ συνεχίζει να βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Τα highlights του αγώνα

Арсенал – Сток Сити. Обзор матча. Англия. Премьер-лига 2017/18. 32 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μουστάφι, Τσέιμπερς, Μπεγιερίν, Μονρεάλ, Ελνενί (76’ Τσάκα), Γουίλσιρ (76’ Μχιταριάν), Ράμσεϊ, Οζίλ, Γουέλμπεκ (61’ Λακαζέτ), Ομπαμεγιάνγκ

Στόουκ: Μπάτλαντ, Σόουκρος, Ίντι, Τζόνσον, Πίτερς, Μπάουερ, Εντιαγιέ, Άλεν, Σόμπχι, Σακίρι, Ντιούφ (61’ Μπεραχίνο)

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις