Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησαν! Ο Αρτέτα στον πάγκο των “κανονιέρηδων”

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησαν! Ο Αρτέτα στον πάγκο των “κανονιέρηδων”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο πρώην άσος της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, είναι ο νέος προπονητής των “κανονιέρηδων”, οι οποίοι τα βρήκαν με την Μάντσεστερ Σίτι και το αποψινό ματς των “πολιτών” με την Όξφορντ για το Λιγκ Καπ θα είναι το τελευταίο του Ισπανού ως βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η αναζήτηση προπονητή έλαβε τέλος, όπως όλα δείχνουν, στην Άρσεναλ αφού οι Λονδρέζοι κατέληξαν σε συμφωνία με τη Σίτι για την απόκτηση του βοηθού του Πεπ Γκουαρντιόλα, Μικέλ Αρτέτα και απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε παραδεχθεί δημόσια ότι ο Αρτέτα είχε επαφές με την Άρσεναλ και είχε ζητήσει να λυθεί άμεσα το θέμα έτσι ώστε να μπορεί και ο ίδιος να συνεχίσει τη δουλειά απρόσκοπτα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Daily Mirror”, ο Αρτέτα, που φόρεσε για 5 χρόνια τη φανέλα της Άρσεναλ (2011-2016) και αποσύρθηκε ως “κανονιέρης” από την ενεργό δράση, θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκεια 3,5 ετών αφού περιβάλλεται με απόλυτη εμπιστοσύνη παρά το γεγονός ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει δουλέψει ξανά ως πρώτος προπονητής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις