Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αστέρας για Ευρώπη, Κέρκυρα για Football League

Αστέρας Τρίπολης
ΦΩΤΟ eurokinisi

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν “καταιγιστικός” στην Κέρκυρα και με το τελικό 1-3 “έπιασε” την Ξάνθη στην 5η θέση της Superleague, που δίνει και το τελευταίο εισιτήριο για την Ευρώπη. Ένα “θαύμα” περιμένουν πλέον οι “Φαίακες” για να μην υποβιβαστούν στη Football League.

Για την 28η αγωνιστική της Superleague, η Κέρκυρα υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ματς με διπλό ενδιαφέρον, αφοί οι “Φαίακες” έπαιζαν για την παραμονή και οι Αρκάδες για την Ευρώπη, αλλά ήταν η ομάδα του Παντελίδη αυτή που πήρε αυτό που έψαχνε.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και αποδεικνύοντας με ευκολία την ανωτερότητά του στο γήπεδο, πέτυχε μία εύκολη νίκη με 1-3. Αν και άργησε να πετύχει το πρώτο γκολ, όταν ο Τσιλιανίδης έκανε το 0-1 στο 40ο λεπτό, ουσιαστικά έβαλε και τέλος στον αγώνα.

Κι αυτό γιατί στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μανιάς κατάφερε από νωρίς να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Ο πρώτος σκόρερ των Αρκάδων “μίλησε” στο 48′ και στο 68′ και φθάνοντας τα 11 στο πρωτάθλημα, έκανε το 0-3. Το μόνο που κατάφερε από την πλευρά της η Κέρκυρα ήταν να μειώσει σε 1-3, με γκολ του Τουράμ στο 84ο λεπτό. Οι Φαίακες έχουν μείνει πλέον 5 βαθμούς μακριά από την παραμονή, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Οι συνθέσεις στο Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης

Κέρκυρας: Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Παμλίδης, Σπινούλας, Σιόντης, Ρόλε, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν, Μυτίδης.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Σελίν, Τρ4ιανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ντούντου, Κυριακόπουλος, Καλτσάς, Μανιάς, Τσιλιανίδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις