Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-3 ΤΕΛΙΚΟ: Φουλ για πρωτάθλημα! Τριάρα και χωρίς Πρίγιοβιτς

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-3 ΤΕΛΙΚΟ: Φουλ για πρωτάθλημα! Τριάρα και χωρίς Πρίγιοβιτς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης, με το επιβλητικό 3-0 και δείχνει πλέον ασταμάτητος στο “δρόμο” προς το πρώτο του πρωτάθλημα, μετά από 33 ολόκληρα χρόνια. “Τρόμαξε” στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Λουτσέσκου, αλλά “καθάρισε” εύκολα το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο του παιχνίδι στη Superleague μετά τη μετεγγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ βρήκε τρία γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και πήρε ένα εντυπωσιακό διπλό για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας με +8 από το δεύτερο Ολυμπιακό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είδε τον επόπτη να του ακυρώνει ένα καθαρό γκολ στις αρχές του αγώνα και τους γηπεδούχους να “σφυροκοπούν” το φανταστικό Πασχαλάκη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με τον Βιεϊρίνια να ανοίγει το σκορ από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, δεν δυσκολεύτηκε να “καθαρίσει” τελικά το παιχνίδι και κάνει ένα ακόμη “βήμα” προς τον τίτλο.

Παρακολουθήστε LIVE το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ από το newsit.gr

 


Αμφίβολη ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή η σέντρα στο ματς, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να κάνουν ότι μπορούν για να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο από το χιόνι.

Πέρυσι, οι δύο ομάδες είχαν προσφέρει ένα “τρελό” ματς στη μεταξύ του αναμέτρηση, με διπλή ανατροπή του σκορ και τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τη νίκη στις καθυστερήσεις με 3-2, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις ελπίδες του ΠΑΟΚ για τον τίτλο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις