Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα: “Λύτρωση” στο 90′ και… 3/3 για τους Αρκάδες!

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα: “Λύτρωση” στο 90′ και… 3/3 για τους Αρκάδες!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα, μετά την πρόσληψη του Γιώργου Παράσχου και με τον Φερνάντες να σκοράρει στα πρώτα δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων, νίκησε για τρίτη συνεχή αγωνιστική, με το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε “τρένο” έχει μετατραπεί τον τελευταίο καιρό, ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς επικρατώντας και του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, έκανε το 3 στα 3 στη Superleague και αναρριχήθηκε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Οι “Αρκάδες” αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα από τους φιλοξενούμενους, όμως η αστοχία του Κρίζμαν, οι αποκρούσεις του εξαιρετικού Παπαδόπουλου και ένα γκολ στις καθυστερήσεις του ματς, από τον Φερνάντες, τους έδωσε τη δυνατότητα να αυξήσουν το αήττητο σερί τους για 4η συνεχόμενη αγωνιστική. Αντίθετα, η ομάδα του Πετράκη, δεν πήρε τελικά τίποτα από το ματς και παρέμεινε στους 11 βαθμούς και τα χαμηλά “κλιμάκια” της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος (85′ Δουβίκας), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (60′ Φερνάντεςζ), Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς (90’+2′ Μπελόκ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος (63′ Παμλίδης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Ξυδάς (88′ Μυστακίδης), Σιόντης (83′ Σκόνδρας), Αθανασιάδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις