Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

“Athens Alive” και με… Pan Asia! Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της Redstone

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ twitter

Ο εκπρόσωπος μιας εκ των εταιρειών που σκοπεύουν να επενδύσουν στο “Athens Alive”, τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια επαφής και με την πλευρά του Παϊρό Πιεμπονγκσάντ, για να υλοποιηθεί σε κάθε περίπτωση το γήπεδο. “Κάναμε προσπάθεια να αποκτήσουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Αλαφούζος αποφάσισε διαφορετικά”, τόνισε ο Μαρκ Αλεξάντερ της Redstone.

Μέσω ενός διαλόγου στο twitter, ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, αποκάλυψε την πρόθεση του κονσόρτιουμ να συζητήσει για το Athens Alive και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και με την πλευρά της Pan Asia.

Νωρίτερα, η Redstone είχε εκδώσει και ανακοίνωση, με την οποία έκανε λόγο για “πιέσεις” προς την πλευρά της κυβέρνησης, ώστε να “σπάσει” σε κομμάτια το πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η αναρτήσεις για το Athens Alive

“To Athens Alive είναι ένα σπουδαίο πρότζεκτ. Κάναμε μια προσφορά να αποκτήσουμε τον Παναθηναϊκό με την έγκριση του έργου για το Athens Alive. Ο κ. Αλαφούζος αποφάσισε να πάει στην άλλη κατεύθυνση. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Ό,τι κι αν γίνει, το Athens Alive θα είναι ένα καλό σπίτι για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν χρειάζεται να είμαστε οι ιδιοκτήτες για να παρέχουμε στον Παναθηναϊκό το “σπίτι” που του αξίζει. Αν το deal προχωρήσει, θα μιλήσουμε μετά χαράς με τον νέο ιδιοκτήτη”, τόνισε επί του θέματος ο Μαρκ Αλεξάντερ.

 

https://twitter.com/markpalexander/status/994648168452247552

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις