Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΑΕΚ, Σπανός: “Μόνο που δεν έκλαιγε ο Σιδηρόπουλος”

Ατρόμητος – ΑΕΚ, Σπανός: “Μόνο που δεν έκλαιγε ο Σιδηρόπουλος”

Ο Γιώργος Σπανός ζήτησε και πάλι την παραίτηση του προέδρου της ΚΕΔ, Μέλο Πέρειρα, ενώ αναφέρθηκε στην αντίδραση του διαιτητή Σιδηρόπουλου, μετά το παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε ότι ο Σιδηρόπουλος μόνο που δεν έκλαιγε, μετά το τέλος του χθεσινού (7/2) αγώνα στο Περιστέρι.

«Θεωρούμε ότι έχει αποτύχει στην αποστολή του. Βλέπετε κάθε εβδομάδα τι συμβαίνει. Δεν έχει καταφέρει να απονείμει δικαιοσύνη σε όλες τις ομάδες», ανέφερε, και ενημέρωσε ότι σε τηλεφώνημα που είχε με τον Βαγγέλη Γραμμένο ζήτησε την αποχώρηση του Πορτογάλου.

«Είναι σωστό μέτρο οι ξένοι διαιτητές. Οι Έλληνες διαιτητές δεν πρέπει να διαμαρτύρονται γιατί τα έχουν κάνει μαντάρα. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει στην ελληνική διαιτησία. Πλέον θα μιλήσουμε με τον επικεφαλής της επιτροπής της FIFA», πρόσθεσε.

Για να συμπληρώσει: «Ο κ.Γραμμένος παραδέχθηκε ότι η διαιτησία ήταν πολύ κακή. Ο Σιδηρόπουλος στο τέλος μόνο που δεν έκλαιγε. Είχε καταλάβει ότι είχε υποπέσει σε σοβαρά λάθη. Το ύφος του, μόνο, τα έλεγε όλα», δήλωσε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις