Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ατρόμητος: Ανανέωσε με Κιβρακίδη! Στο Περιστέρι ο Ουάρντα

Ατρόμητος: Ανανέωσε με Κιβρακίδη! Στο Περιστέρι ο Ουάρντα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κυριάκου Κιβρακίδη κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στις εξέδρες του γηπέδου, δίπλα στον Γιώργο Σπανό, ο Αμρ Ουάρντα.

Έναν διαφορετικό όσο και πρωτότυπο τρόπο διάλεξε η ΠΑΕ Ατρόμητος, για ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κυριάκο Κιβρακίδη.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ρεβάνς με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του δημοτικού σταδίου Περιστερίου ότι ο 27χρονος αμυντικός ανανέωσε με την ομάδα των δυτικών προαστίων έως το 2023.

Ο Κιβρακίδης, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Γερμανία και στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Πόντιων Κατερίνης, του Ηρακλή και του Αιγινιακού, ανήκει στο δυναμικό του Ατρόμητου από τις 31 Ιανουαρίου 2014.

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες στον Ατρόμητο για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Το να πω ότι είμαι χαρούμενος που μένω στην ομάδα είναι λίγο, ενα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δίνουν κάθε μέρα σε αυτή την οικογένεια στην οποία ανήκω, το μόνο που θέλω να πω είναι πως όσα χρόνια και αν κάτσω θα προσπαθώ για το καλύτερο για την ομάδα μου.

Και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον πρόεδρο μας τον κύριο Γιώργο Σπανό, τον κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητη μας κ. Νταμίρ Κάναντι που δεν έπαψαν στιγμή να πιστεύουν σε μένα.

Και στον κόσμο μας που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά εμένα με την αγάπη τους ακόμα και στα δύσκολα», ανέφερε ο Έλληνας μπακ.

Την ίδια στιγμή, σο Αμρ Ουάρντα -που τις τελευταίες ημέρες προπονείται με τον Ατρόμητο αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί- βρέθηκε στα επίσημα του γηπέδου του Ατρόμητου, στο πλάι του Γιώργου Σπανού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις