Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ατρόμητος… και στο Κύπελλο! Ο Βασιλακάκης “ξέρανε” τον Αστέρα Τρίπολης

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος

Μετά από ένα φανταστικό ματς στην Τρίπολη, ο Ατρόμητος κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα με 1-0 και να πάρει προβάδισα πρόκρισης στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βασιλακάκης το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης – Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από τις δυο ομάδες.

Βήμα… πρόκρισης στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Ατρόμητος. Οι “κυανόλευκοι” επικράτησαν εκτός έδρας του Αστέρα Τρίπολης (1-0) και πήραν το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στο Περιστέρι.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Ατρόμητο, που κατάφερε να πετύχει και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 9′. Μετά από κακή απομάκρυνση του Τριανταφυλλόπουλου, η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή στον Βασιλακάκη, ο οποίος έπιασε ένα… ξερό σουτ στην κίνηση και νίκησε τον Αθανασιάδη, για το 0-1. Οι Περιστεριώτες είχαν μια “μεγάλη” στιγμή στο 21′. Ο Ντιγκινί έκανε το γύρισμα στον Ουάρντα, το σουτ του οποίοι… βγήκε πάσα στον βΒιλακάκη. Ο Έλληνας μέσος έκανε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο Αθανασιάδης έδιωξε εντυπωσιακά.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μανιά. Στο 45+1′ ο Έλληνας επιθετικός βγήκε απέναντι από τον Μίρκοβιτς αλλά ο πορτιέρε του Ατρόμητου τον νίκησε. Το δεύτερο ημίχρονο είχε.. τρελό ρυθμό και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο Αστέρας Τρίπολης έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στο 57′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βασιλακάκη, ο Ρισβάνης έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε ακριβώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Οι Αρκάδες πήραν το… πάνω χέρι και πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 60′ ο Μανιάς δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία -από πλάγια θέση- ενώ στο 73′ ο Μίρκοβιτς έδιωξε δύσκολα τη σέντρα σουτ του Καλτσά και στην εξέλιξη της φάσης ο Χατζηισαΐας έβαλε σωτήρια κόντρα στο κοντινό σουτ του Μανιά.

Το παιχνίδι έμεινε στο 0-1, αφού η εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες -στις καθυστερήσεις- έστειλε την μπάλα για λίγο άουτ κι έτσι ο Ατρόμητος έκλεισε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο για το 2017 με εκτός έδρας νίκη, όπως έκανε και στην Superleague. ο

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις