Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ατρόμητος – Ντιναμό Μπρεστ: “Σοκ” στις καθυστερήσεις για τους Περιστεριώτες! – videos

Ατρόμητος – Ντιναμό Μπρεστ: “Σοκ” στις καθυστερήσεις για τους Περιστεριώτες! – videos
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ατρόμητος ήταν “αγκαλιά” με την πρόκριση μέχρι και το 93ο λεπτό του αγώνα, όμως στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων, η Ντιναμό Μπρεστ ισοφάρισε σε 1-1 και “πάγωσε” το Περιστέρι, “κλέβοντας” την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Απίστευτο σοκ στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να πέφτει στο καναβάτσο, κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα, αφού ο Νεχάιτσικ σκόραρε με κεφαλιά μετά από ολιγωρία στην άμυνα και με… buzzer beater, έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δείτε εδώ το LIVE του Ατρόμητος – Ντιναμό Μπρεστ από το newsit.gr

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, η ομάδα του Κάναντι κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα δύο φορές (την πρώτη ακυρώθηκε κακώς γκολ του Κουλούρη), με τον Μανούσο να κάνει τελικά το 1-0 με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή στο 79ο λεπτό. Κι ενώ όλα έδειχναν την πρόκριση της ελληνικής ομάδας, στην πρώτη ευκαιρία της μετά το γκολ, η ομάδα της Λευκορωσίας βρήκε την ισοφάριση και με το 1-1 “έκλεψε” την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Πρόωρος αποκλεισμός για τον Ατρόμητο, που είναι αναγκασμένος να “αποχαιρετήσει” πολύ νωρίς τη διοργάνωση.

Το παιχνίδι

Ο Ατρόμητο προσπάθησε να “πιέσει” από την αρχή στο ματς και έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 11ο λεπτό, με τον Ρισβάνη να αστοχεί από κοντά με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες.
Στο 20΄ο Γιαννούλης εκτέλεσε άουτ ένα φάουλ από καλή θέση, ενώ στο 23′ ο Κουλούρης από ωραία σέντρα του Κιβρακίδη, δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκούτορ από κοντά.
Η Ντιναμό απάντησε στο 28ο λεπτό, με τον Χομπλένκο να “ξεχνιέται” από την άμυνα, αλλά να σουτάρει λίγο άουτ από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή. Αυτή ήταν όμως και η τελευταία καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο, αφού κάποιες διακοπές και κάποιες αψιμαχίες των παικτών, “χάλασαν” το ρυθμό στο ματς, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος προσπάθησε να αυξήσει την “πίεση” και στο 49′ ο Ρισβάνης έκανε ένα σουτ από μακριά, με τη μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια του Γκούτορ. Η επόμενη φάση όμως ήρθε αρκετά αργότερα, δείγμα και της εικόνας του αγώνα, με τον Βασιλακάκη να κάνει “τσαφ” από πλεονεκτική θέση, χάνοντας μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του.

Ο Ατρόμητος σκόραρε πάντως στο 74′, με τον Κουλούρη να παίρνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον διαιτητή να σφυρίζει φάουλ, σταματώντας τη φάση. Το ριπλέι δεν δικαίωσε όμως τον ρέφερι του αγώνα, στερώντας ένα “χρυσό” γκολ για τους Περιστεριώτες.

Ό,τι του στέρησε ο διαιτητή στο 74′ όμως, το πετυχε τελικά στο 79ο λεπτό, αφού ο Μανούσος με ένα τρομερό σουτ από μακριά, έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο “γάμα” της εστίας της Μπρεστ, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

 

 

Ο Ατρόμητος βρήκε έτσι το γκολ που έψαχνε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, το οποίο προσπάθησε να κρατήσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα και μέχρι το τέλος του ματς. Η Ντιναμό προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά χωρίς να τα καταφέρει μέχρι κυριολεκτικά την τελευταία φάση του ματς.

Στο 94ο λεπτό του αγώνα, σε μία ολιγωρία της άμυνας της ελληνικής ομάδας, ο Νεχάιτσικ βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ουσιαστικά σε κενή εστία, “παγώνοντας” το γήπεδο, για το 1-1.

 

Το γκολ αυτό χάρισε την πρόκριση στη Ντιναμό Μπρεστ και είχε ως αποτέλεσμα έναν “σκληρό” αποκλεισμό για τον Ατρόμητο, ο οποίος έχασε τη νίκη μέσα από τα “χέρια” του, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Ντιναμό Μπρεστ

Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς (75′ Μανούσος), Ουμπίντες, Κωτσόπουλος (60′ Ενσικουλού), Μούγιακιτς (60′ Βασιλακάκης), Κουλούρης.

Ντιναμό Μπρεστ (Κάβαλτσουκ): Γκούτορ, Βερετίλο, Κάργας, Φιλίποβιτς (82′ Μπαμπαβό), Βίτους, Γιούζεπτσουκ, Οσουτσούκβου, Νόγιοκ, Σαβίτσκι, Χομπλένκο (68′ Νεχάιτσικ), Φαμέγε (46′ Νιβάλντο).

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις