Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος: Ο Φυτανίδης “απειλεί” με αφαίρεση βαθμών!

Μπελάδες για τον Ατρόμητο. Ο Σωκράτης Φυτανίδης ζητά την τιμωρία της ομάδας του Περιστερίου, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Live Sport”, ο Σωκράτης Φυτανίδης διεκδικεί 17.000 ευρώ τον Ατρόμητο,. Το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί σε τόκους υπηρεμερίας-επιδικίας, ενώ στον Έλληνα αμυντικό έχει καταβληθεί ήδη το ποσό 198,856 ευρώ, βάση απόφασης που εξέδωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο στις 31/1/2018.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Φυτανίδης κατέθεσε αίτηση για να αφαιρεθούν 3 βαθμοί από τον Ατρόμητο “μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου σύμφωνα με τα οριζόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμόν 367/29.12.2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα