Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΟΦΗ: “Έμφραγμα” στο 95′ για τους Κρητικούς! – videos

Ατρόμητος – ΟΦΗ: “Έμφραγμα” στο 95′ για τους Κρητικούς! – videos
ΦΩΤΟ intime

Ατρόμητος και ΟΦΗ έπαιξαν μπαλάρα και προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους οπαδούς τους, με τους Περιστεριώτες να “σκοτώνουν” τελικά τους Κρητικούς με γκολ στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης για το 2-1 στο ματς.

Τρία γκολ, τρία δοκάρια, ευκαιρίες, “ψαλιδάκια” και γενικά “ανοιχτό” ποδόσφαιρο περιείχε το παιχνίδι στο Περιστέρι, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ, με τους Περιστεριώτες να αναδεικνύονται νικητές χάρη σε ένα… buzzer beater του Γιακουμάκη στην τελευταία φάση του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μανούσο να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους μετά από λάθος του Κουτρουμπή και διπλή κακή αμυντική αντίδραση του έμπειρου στόπερ των Κρητικών.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν όμως πολύ γρήγορα και βρήκαν την ισοφάριση με ένα τρομερό σουτ του Ναμπί στο 21ο λεπτό, μετά από συνεργασία με τον Σεμέδο.

Ακολούθησε σωρεία ευκαιριών και από τις δύο πλευρές, με τον Ατρόμητο να έχει δύο δοκάρια σε μία φάση στο 26′, με τον Ενσικολού και τον Ρόσα να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Σεμέδο στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από προσπάθεια του Νέιρα και ενώ νωρίτερα οι Περιστεριώτες είχαν δημιουργήσει την ευκαιρία του αγώνα με τρομερό “ψαλιδάκι” του Γιακουμάκη.

Κι ενώ όλα έδειχναν… ισοπαλία, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ με τον Έλληνα επιθετικό στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και δη, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις