Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ατρόμητος – Πανιώνιος: Πάνοπλοι οι Περιστεριώτες! Με σημαντικές απουσίες οι Νεοσμυρνιώτες

Ατρόμητος – Πανιώνιος: Πάνοπλοι οι Περιστεριώτες! Με σημαντικές απουσίες οι Νεοσμυρνιώτες

Συνέχεια στο όνειρο επιθυμεί να δώσει ο Ατρόμητος στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο. Οι Περιστεριώτες αντιμετωπίζουν τους Νεοσμυρνιώτες, για τη 10η αγωνιστική της Superleague, και θέλουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για το ντέρμπι με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι.

Η αποστολή των Περιστεριωτών

Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Κυριακίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουάρντα, Βασιλακάκης, Μενσά, Μανούσος, Ντάουντα, Μάντσον, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Σε αντίθεση με τον Ατρόμητο, ο Πανιώνιος θα έχει σημαντικές απουσίες, μιας κι ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γεσίλ και Σπιριντόνοβιτς. Αντίθετα στην αποστολή έχει συμπεριληφθεί ο Σιώπης.

Η αποστολή των Νεοσμυρνιωτών

Κότνικ, Μπαντής, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Οικονόμου, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κάργας, Σιώπης, Κόρμπος, Σαββίδης, Πινιώτης, Σοτζάι, Ταπόκο, Λάμπρου, Μασούρας, Ντουρμισάι, Γλυνός

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις