Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυγενάκης: “Τιτίβισμα” για τη συνάντηση των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου

Αυγενάκης: “Τιτίβισμα” για τη συνάντηση των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου
Intime.gr

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχολίασε τη «μεγάλη» συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη (22.01.2020) μεταξύ των… ισχυρών της Superleague, με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

To δικό του μήνυμα ενόψει του ραντεβού των “big four” του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη (22.01.2020 / 15:00), έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στη συνάντηση –που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία»- το “παρών” θα δώσουν  ο κ. Αυγενάκης, οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ της Superleague (ο Δημήτρης Μελισσανίδης της ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Αλαφούζος του Παναθηναϊκού και ο Ιβάν Σαββίδης του ΠΑΟΚ) και o Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς.

Προσκεκλημένοι είναι επίσης ο Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), ο Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), ο Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και ο Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA). Προσκλήθηκαν επίσης οι πρόεδροι της ΕΠΟ και της Super League, Βαγγέλης Γραμμένος και Μηνάς Λυσάνδρου.

«Η συνάντηση της προσεχούς Τετάρτης αφορά στο παρόν και στο μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να συζητήσουν ενώπιοι ενωπίοις, να αναζητήσουν και να προσδιορίσουν κοινό τόπο, σε δεδομένα υπαρκτά ζητήματα, προς όφελος του αθλήματος, με στόχο την πρόοδο», έγραψε σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις