Ποδόσφαιρο

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Παναγιώτη Κονέ! Το “τιτίβισμα” της FIFA

Έμεινε 8 μήνες εκτός δράσης, αλλά ο Παναγιώτης Κονέ κατάφερε να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του.

Βαλίτσες… για Αυστραλία έφτιαξε ο Παναγιώτης Κονέ. Ο 31χρονος διεθνής μέσος βρήκε ομάδα μετά από 8 μήνες, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Western Melbourne Group.

https://twitter.com/WesternMelbGrp/status/1091125111795544064

Ο Παναγιώτης Κονέ συμφώνησε υπέγραψε για δυο χρόνια με τη νέα του ομάδα και θα βρει στην ομάδα της Μελβούρνης τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Τζόνι Αναστασιάδη, που είναι βοηθός προπονητή στην Western Melbourne Group.

https://twitter.com/WesternMelbGrp/status/1091231864239472640

Μάλιστα, η απόκτηση του Κονέ από τον σύλλογο της Αυστραλίας σχολιάστηκε και από το λογαριασμό της FIFA στο twitter, αφού ανέφερε πως ο σύλλογος της A League έδωσε συμβόλαιο στον Έλληνα διεθνή που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2014 και ήταν μια φορά υποψήφιος για το βραβείο FIFA Puskas

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα