Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αυτό το ποσό έδινε για τον Τζέραρντ η Ρεάλ του… Μουρίνιο!

Τζέραρντ
ΠΗΓΗ Reuters

Ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν διακαής πόθος του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ δεν άφησε τους “ρεντς” ούτε το 2010, όταν ο Πορτογάλος ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τζέραρντ δεν άφησε ποτέ το “Άνφιλντ” για τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος προσπάθησε δυο φορές να φέρει στην ομάδα που βρισκόταν τον αρχηγό της Λίβερπουλ, αλλά δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Η πρώτη έγινε το 2005, όταν ο Τζέραρντ έφτασε πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου από τους “ρεντς”, όμως η Λίβερπουλ του πρόσφερε… γη και ύδωρ για να αρνηθεί την πρόταση της Τσέλσι.

Πέντε χρόνια μετά, ο Μουρίνιο βρέθηκε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, που προσέγγισε τον 30χρονο -τότε- Τζέραρντ, κάτι που αποκάλυψε και ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του.

Μέχρι τώρα όμως δεν είχε γίνει γνωστό το ποσό που είχαν προσφέρει οι “μερένγγες”. Ο πρώην γενικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Κρίστιαν Πέρσλοου, εμφανίστηκε σε εκπομπή του Sky Sports και θυμήθηκε εκείνες τις διαπραγματεύσεις.

“Γύρω στα 20 εκατομμύρια λίρες (σ.σ. 25εκ. ευρω)! Μπορούσε να φύγει και να πάει στη Ρεάλ όπου θα έπαιρνε περισσότερα χρήματα και πιθανότατα περισσότερους τίτλους. Όμως αρνήθηκε” ανέφερε ο Πέρσλοου για τη… χαμηλή πρόταση -για τα σημερινά δεδομένα- της Ρεάλ για τον Τζέραρντ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις