Site icon NewsIT

Champions League: “Αφεντικό” με Μέσι η Μπαρτσελόνα! “Tριάρα” σε Γιουβέντους

13.09.2017 | 00:15
Μπαρτσελόνα

Ιδανική πρεμιέρα για την Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Champions League. Οι Καταλανοί πήραν... εκδίκηση από τη Γιουβέντους, για τον περσινό αποκλεισμό από τα προημιτελικά της διοργάνωσης, επικρατώντας με 3-0. Τα πρώτα γκολ του Μέσι κόντα στον Μπουφόν.

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης (12/09) ο Μέσι δεν είχε σκοράρει ποτέ κόντρα στον Μπουφόν. Αυτό όμως άλλαγε.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-0 την Γιουβέντους, στην πρεμιέρα των φετνών ομίλων του Champions League, με τον Αργεντινό να “νικά” δυο φορές τον Ιταλό πορτιέρε και να δημιουργεί και το τέρμα του Ράκιτιτς.

Ο Μέσι βρήκε για πρώτη φορά… δίχτυα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ενώ το “τρίποντο” για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε “κλείδωσε” στο 56΄ ο Ιβάν Ράκιτιτς. Ο Αργεντινός διαμόρφωσε το τελίκό 3-0 υπέρ των “μπλαουγκράνα” στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League -στο 69΄- μετά από ασίστ του Ινιέστα.

Οι ενδεκάδες:

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Ουμτιτί, Αλμπα, Πικέ, Ινιέστα (83΄ Γκόμες), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (77΄ Παουλίνιο), Ντεμπελέ (70΄ Σέρχι Ρομπέρτο), Σουάρες, Μέσι

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Σάντρο, Μπενάτια, Μπαρτσάλι, Ντε Σίλιο (41΄ Στουράρο), Ματουϊντί, Πιάνιτς, Κόστα, Ντιμπάλα, Μπεντανκούρ (63΄ Μπερναρντέσκι), Ιγκουαΐν

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο:

Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους 3-0

Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-3

Η βαθμολογία:

Μπαρτσελόνα 3

Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3

Ολυμπιακός 0

Γιουβέντους 0

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version