Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Champions League: Αμφίβολος ο Κριστιάνο Ρονάλντο για Άγιαξ

Champions League: Αμφίβολος ο Κριστιάνο Ρονάλντο για Άγιαξ

Η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο παιχνίδι της Γιουβέντους με τον Άγιαξ στην Ολλανδία για τα προημιτελικά του Champions League δεν είναι δεδομένη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από το παιχνίδι των προκριματικών του Euro ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Σερβία την Δευτέρα (25/3).

Ο Πορτογάλος σταρ δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για το παιχνίδι της Γιουβέντους κόντρα στη Έμπολι το Σάββατο (30/3), ενώ είναι αμφίβολος και για το παιχνίδι με τον Άγιαξ για το Champions League.

“Είναι καλύτερο να χάσει ένα παιχνίδι παρά τους δύο τελευταίους μήνες της χρονιάς. Πλησιάζουν τα τελικά στάδια της σεζόν και δεν θα υπάρχει αρκετός χρόνος να επανέλθει. Έχουμε ακόμη να παίξουμε δύο παιχνίδια στο Champions League.

Ο Ρονάλντο θα επιστρέψει όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος και δεν θα υπάρχει ρίσκο. Θα κάνει κάποια τεστ την Δευτέρα (1/4) και θα δούμε τι θα γίνει. Προφανώς υπάρχουν αμφιβολίες για το πρώτο παιχνίδι του Champions League. Ο Ρονάλντο ξέρει ότι αν δεν είναι σε άριστη φυσική κατάσταση δεν θα παίξει. Δεν θα ρισκάρουμε ολόκληρη τη σεζόν για ένα παιχνίδι”, τόνισε ο Αλέγκρι στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι κόντρα στην Έμπολι .

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις