Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League: Απίστευτη Αταλάντα! “Πάτησε” τη Βαλένθια με γκολάρες

Champions League: Απίστευτη Αταλάντα! “Πάτησε” τη Βαλένθια με γκολάρες
Reuters

Έβαλε… πλώρη για τους “8” του Champions League. Η εκπληκτική Αταλάντα νίκησε στο “Σαν Σίρο” τη Βαλένθια με 4-1 και έκανε… τεράστιο βήμα για την πρόκριση της στους “8” της διοργάνωσης.

Η Αταλάντα.. τρελαίνει κόσμο και στο Champions League. Μετά την παρθενική της παρουσία στη φάση των ομίλων, αλλά και στους “16”, η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι δείχνει ικανή να περάσει και στα προημιτελικά της “λαμπερής” διοργάνωσης. Οι “μπεργκαμάσκι” διέλυσαν στο “Σαν Σίρο” τη Βαλένθια με 4-1 και έδειξαν έτοιμοι να “σφραγίσουν” την πρόκριση τους στην 8άδα μέσα στο “Μεστάγια”.

Η Αταλάντα μπήκε καλύτερα στο ματς, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 8′ με τον Πάσαλιτς να μην μπορεί να νικήσει τον πορτιέρε της Βαλένθια και τελικά να πετυχαίνει το 1-0 στο 16′ με τον Χάντεμπερ.

Η Βαλένθια ανέβασε την απόδοση της, είδε δοκάρι στο 30′ με τον Τόρες, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Γκόμες και Μανγκαλά δεν μπόρεσαν να… παρέμβουν στη σέντρα-σουτ του Γκέδες και να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος όμως (41′) η Αταλάντα έφτασε στο 2-0 με το εκπληκτικό σουτ του Ίλισιτς.

Η Αταλάντα ήταν εντυπωσιακή στην επανάληψη. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο, οι “μπεργκαμάσκι” κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο γκολ. Στο 57′ ο Φρόιερ έκανε το 3-0 με εκπληκτικό σουτ, για να έρθει ο Χάντεμπερ στο 63′ και κάνει με το δεύτερο του τέρμα το 4-0.

Έχοντας μόλις περάσει στο παιχνίδι, ο Τσέρισεφ κατάφερε να μειώσει στο 66′ σε 4-1 και να δώσει κάποιες ελπίδες στη Βαλένθια, ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στο Μεστάγια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις