Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Champions League: Δύσκολη νίκη για τη Λίβερπουλ! “Γκέλα” για τη Νάπολι – videos

Champions League: Δύσκολη νίκη για τη Λίβερπουλ! “Γκέλα” για τη Νάπολι – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ τα… χρειάστηκε κόντρα στη Γκενκ, αλλά με γκολ του Τσάμπερλεϊν πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 και προσπέρασε στη βαθμολογία του πέμπτου ομίλου του Champions League, τη Νάπολι, που έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Σάλτσμπουργκ.

Με τον Βαϊνάλντουμ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 14ο λεπτό του αγώνα, η Λίβερπουλ φάνηκε ότι θα “καθαρίσει” από νωρίς το ματς, όμως η Γκενκ αποδείχθηκε τελικά δύσκολος αντίπαλος, παρά την ήττα με 2-1.

Οι Βέλγοι ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Σαματά στο 41′ και έχασαν πολλές ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως το γκολ του Τσάμπερλεϊν στο 52′ αποδείχθηκε νικητήριο για τους “κόκκινους”.

Στο άλλο ματς του πέμπτου ομίλου, η Νάπολι είχε θεωρητικά την ευκαιρία να προκριθεί από την 4η κιόλας αγωνιστική του Champions League, όμως στο γήπεδο, το “εμπόδιο” της Σάλτσμπουργκ έμοιαζε… ανυπέρβλητο.

Οι Αυστριακοί προηγήθηκαν μάλιστα στο σκορ με πέναλτι του Χάαλαντ στο 14′, αλλά παρά τη γρήγορη ισοφάριση του Λασάνο (44′), οι Ναπολιτάνοι δεν κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

5ος όμιλος

Λίβερπουλ-Γκενκ 2-1

Νάπολι-Σάλτσμπουργκ 1-1

Η βαθμολογία
Λίβερπουλ 9
Νάπολι 8
Σάλτσμπουργκ 4
Γκενκ 1

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις