Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League: Είχε πέναλτι η Γιουβέντους και Πογκμπά η Γιουνάιτεντ! video

Champions League: Είχε πέναλτι η Γιουβέντους και Πογκμπά η Γιουνάιτεντ! video
ΦΩΤΟ Reuters

Με εκτός έδρας νίκες ξεκίνησαν την πορεία τους στο φετινό Champions League Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η “βάκια σινιόρα” είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντι να αποβάλεται, αλλά να νικά με 2-0 τη Βαλένθια με δυο εκτελέσεις πέναλτι. Δυο γκολ πέτυχε ο Πογκμπά στο 0-3 της Γιουνάιτεντ επί της Γιούνγκ Μπόις.

Η Γιουβέντους έδειξε πως μπορεί και χωρίς τον Ρονάλντο –ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα– και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Champions League επικρατώντας εκτός έδρας της Βαλένθια με 2-0.

Και τα δυο τέρματα της “βεκια σινιόρα” ήρθαν από ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι του Πιάνιτς, ενώ στο φινάλε του αγώνα οι “νυχτερίδες” απέτυχαν να μειώσουν σε 2-1, αφού ο Σέζνι απέκρουσε το πέναλτι του Παρέχο.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτενς έκανε.. περίπατο στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις με 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας του Μουρίνιο ο Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος μέσος άνοιξε το σκορ στο 35′ με τρομερό σουτ, ενώ έκανε το 2-0 στο 44′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 66′ με κοντινό σουτ του Μαρσιάλ.

Τα αποτελέσματα στον 8ο όμιλο

Βαλένθια-Γιουβέντους 0-2

(45’ πέν., 51’ πέν. Πιάνιτς)

Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

(35’, 44’ πέν. Πογκμπά, 66’ Μαρσιάλ)

Η βαθμολογία στον 8ο όμιλο

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 (3-0)

2. Γιουβέντους 3 (2-0)

3. Βαλένθια 0 (0-2)

4. Γιουνγκ Μπόις 0 (0-3)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις