Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Champions League ΤΕΛΙΚΑ

Champions League ΤΕΛΙΚΑ
@ChampionsLeague

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται αυτό το διήμερο. Λίβερπουλ και Τότεναμ συνεχίζουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός τις Νάπολι και Ίντερ. Οι “ρεντς” επικράτησαν των “παρτενοπέι” με 1-0, ενώ η Τότεναμ έφερε 1-1 στην έδρα της Μπαρτσελόνα, την ώρα που οι “νερατζούρι” έμειναν στο εντός έδρας 1-1 με την Αϊντχόφεν. Η 6η αγωνιστική των ομίλων ξεκίνησε με τα Γαλατάσαραϊ – Πόρτο (2-3) και Σάλκε – Λοκομοτίβ Μόσχας (1-0)

Το πρώτο «πιάτο» για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League είχαμε την τρίτη (11.12.2018) . Τα βλέμματα στράφηκαν στο “Άνφιλντ”, εκεί όπου η Λίβερπουλ νίκησε την Νάπολι με 1-0 και την έστειλε στο Europa League, παίρνοντας η ίδια -μαζί με την Παρί- την πρόκριση για τη συνέχεια της διοργάνωσης των… αστέρων.

Στο Europa League θα συνεχίσει και η Ίντερ. Η Τότεναμ έφερε 1-1 στην έδρα της Μπαρτσελόνα, την ώρα που οι “νερατζούρι” έμειναν στο 1-1 με την Αϊντχόφεν στο Μιλάνο, αποτέλεσμα που τους στέρησε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League,

Παρακολουθήσατε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης

Γαλατασαράι- Πόρτο 2-3

Σάλκε-Λοκομοτίβ Μόσχας 1-0

Ερυθρός Αστέρας-Παρί Σεν Ζερμέν 1-4

Λίβερπουλ-Νάπολι 1-0

Μονακό-Ντόρτμουντ 0-2

Μπαρτσελόνα-Τότεναμ 1-1

Μπριζ-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

Ίντερ-Αϊντχόφεν 1-1

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις