Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: Ήττα για την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ στη Νάπολη

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: Ήττα για την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ στη Νάπολη
ΦΩΤΟ Reuters

Η ώρα… έφτασε και το «σεντόνι» του UEFA Champions League κουνήθηκε ξανά.
Η φάση των ομίλων του Champions League ξεκίνησε απόψε με δύο μεγάλα ματς, Νάπολι-Λίβερπουλ (2-0) και Ντόρτμουντ-Μπαρτσελόνα (0-0). Ίντερ – Σλάβια Πράγας (1-1) και Λυών – Ζενίτ (1-1) άνοιξαν το πρόγραμμα της ημέρας.

Αναμονή… τέλος! Ξεκίκησε απόψε ο… «μαραθώνιος» του UEFA Champions League για τη νέα σεζόν, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στον τελικό της 30ής Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα απονεμηθεί το τρόπαιο του πρωταθλητή για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Tο πρόγραμμα της πρεμιέρας του UEFA Champions League περιελάμβανε 8 αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίσαν τα Νάπολι – Λίβερπουλ (2-0) και Ντόρτμουντ – Μπαρτσελόνα (0-0). Η… δράση όμως ξεκίνησε νωρίτερα, με τους αγώνες Ίντερ – Σλάβια Πράγας (1-1) και Λυών – Ζενίτ (1-1).

Τσέλσι-Βαλένθια 0-1, Άγιαξ-Λιλ 3-0, Μπενφίκα-Λειψία 1-2, Ντόρτμουντ-Μπαρτσελόνα 0-0, Νάπολι-Λίβερπουλ 2-0, Σάλτσμπουργκ-Γκενκ 6-2 τα αποτελέσματα της πρεμιέρας.

Παρακολουθήστε Live από το NewsIt.gr την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League

 

Στη φετινή φάση των ομίλων του Champions League επέστρεψε ο Ολυμπιακός, η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στα φετινά κύπελλα Ευρώπης. Αυτή είναι η 19η παρουσία των «ερυθρόλευκων» στα κύπελλα Ευρώπης.

Οι Πειραιώτες έχουν πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς η κληρωτίδα έφερε στο… δρόμο τους στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης την Μπάγερν Μονάχου, την Τότεναμ και τον Ερυθρό Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τετάρτη (18/9, 19:55 NewsIt.gr – COSMΟΤΕ Sport 2) την αγγλική ομάδα και θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να αρχίσουν να μαζεύουν από το ξεκίνημα βαθμούς σε αυτό το δύσκολο γκρουπ.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις