Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League: Στο Europa η Πλζεν! “Ταπείνωση” για τη Ρεάλ στη Μαδρίτη! – videos

Champions League: Στο Europa η Πλζεν! “Ταπείνωση” για τη Ρεάλ στη Μαδρίτη! – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Ρεάλ Μαδρίτης και Ρόμα αντιμετώπισαν τα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βικτόρια Πλζεν ως… αγγαρεία και έτσι ηττήθηκαν αμφότερες (0-3 και 2-1 αντίστοιχα) στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι Πολωνοί πήραν το “εισιτήριο” για το Europa League.

Στον 7ο όμιλο του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την πιο “βαριά” ήττα της ιστορίας της στο Μπερναμπέου από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 3-0 και αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της, παρότι έχει προκριθεί ως πρώτη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Τσάλοφ στο 37′ άνοιξε το σκορ για τους Ρώσους, με τον Τσερνίκοφ να κάνει το 2-0 πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Το 3-0 του Σίγκουρτσον στο 73′, έδωσε μια ιστορική νίκη στους Ρώσους, χωρίς όμως ουσία, αφού η νίκη της Βικτόρια Πλζεν με 2-0 επί της Ρόμα, την άφησε στην 4η θέση του ομίλου.

Οι Πολωνοί ήταν αυτοί που κράτησαν την τρίτη θέση και το “εισιτήριο” για το Europa League, αφού με τα γκολ των Κόβαρικ και Τσόρι, επικράτησαν της επίσης αδιάφορης Ρόμα, με 2-1, παρά την προσωρινή ισοφάριση των Ρωμαίων με τον Ουντέρ.

Η τελική βαθμολογία

7ος όμιλος

1. Ρεάλ Μαδρίτης 12 (12-5)
2. Ρόμα 9 (11-7)
3. Βικτόρια Πίλζεν 7 (7-15)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 7 (8-9)

Παρακολουθήστε LIVE τα παιχνίδια του Champions League από το newsit.gr


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει “σφραγίσει” την πρωτιά στον 7ο όμιλο, μετά τη νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική, μέσα στη Ρώμη επί της Ρόμα, η οποία με τη σειρά της είναι σίγουρα δεύτερη, έχοντας εξασφαλίσει επίσης την πρόκρισή της στους “16” της διοργάνωσης.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βικτόρια Πλζεν όμως, ισοβαθμούν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου, με τους Πολωνούς να έχουν το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας, την ώρα που οι Ρώσοι ψάχνουν δεδομένα βαθμούς στη Μαδρίτη κόντρα στη “Βασίλισσα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις