Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: “Τρελή” πρόκριση για την Τότεναμ! Πέρασε άνετα η Λίβερπουλ – videos

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: “Τρελή” πρόκριση για την Τότεναμ! Πέρασε άνετα η Λίβερπουλ – videos
ΦΩΤΟ intime

Σε ένα από τα πιο επικά νοκ-άουτ στην ιστορία του Champions League, η Τότεναμ έχασε με 4-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά πήρε την πρόκριση χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Άνετα στα ημιτελικά και η Λίβερπουλ με δεύτερη νίκη, 4-1 μέσα στην Πορτογαλία επί της Πόρτο.

“Τρελό” ματς στο Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ, με την πρόκριση να αλλάζει χέρια καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν στο τέλος σε “θρίλερ”, με τον διαιτητή και το VAR να ακυρώνουν γκολ των “Πολιτών” στις καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0, για να έρθει αμέσως η ανατροπή σε 1-2 και μία δεύτερη με 3-2 μόλις στο 21′ του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γκουαρδιόλα βρήκε σκορ πρόκρισης με το 4-2 του Αγκουέρο, για να κρίνει τελικά το ματς ο Γιορέντε με ένα γκολ με το… σώμα.

Παρακολουθήστε LIVE το Champions League από το newsit.gr

 

Στα χθεσινά παιχνίδια των προημιτελικών, η Μπαρτσελόνα “καθάρισε” εύκολα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δεύτερη νίκη στη Βαρκελώνη, ενώ ο Άγιαξ “πάγωσε” το Τορίνο, αποκλείοντας με νίκη 2-1 τη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις